They arrive in “town” Uniregistry.com

Uniregistry este o companie de servicii de înregistrare fondată de Frank Schilling si aduce semnificative solutii unice, denumire online pentru utilizatorii finali. Lansat pentru public în 2014 Uniregistry reflectă viziunea fondatorului pentru o experiență de utilizare intuitivă a domenilor web și de încredere pe baza unei infrastructuri de clasă mondială.

Uniregistry este un registrar cu  autoritate pentru noi extinderi si avand un magazin de vânzare cu amănuntul integrat pentru nume de domenii noi create și clasice. Ca si registrae pune la dispozitia clientilor de a cumpara NewGTLD: .tattoo .sexy .link .gift .guitars .pics .christmas .photo .blackfriday .hiphop .audio .hosting .property.click .diet .help .flowers
Uniregistry ofera un spectru complet de servicii pentru branduri ptr. a cumpara domenii web (companii sau persoane fizice) sau ptr. cei ce detin portofolii de domenii web si doresc siguranta.
Uniregistry pune la dispozitie toate instrumentele necesare clientului: parcare domenii web, venituri realizate din parcarea acestora, afiliere, vanzare sau cumparare prin DomainNameSales.com etc..

Chiar daca are doar 1 an de la lansare parerea unanima dar si cifrele arata ca Uniregistry a devenit un competitor serios ptr ceilalti giganti (eNom.com, GoDaddy.com, 1&1.com sau 101domain.com) si multi proprietari de domenii web cu portofolii imense au transferat domeniile web catre Uniregistry dovedind astfel seriozitatea companiei si siguranta pe care o ofera aceasta.

Daca ai 10, 100 sau zecii de mii de domenii web sau vrei sa cumperi domenii web ptr. compania ta etc.. recomandam cu incredere sa apelezi/folosesti Uniregistry.com