New marketplace: Interbetween.com

Avand sloganul: “Intermediary between sellers and buyers of domain names, websites and apps” Interbetween.com este cea mai noua platforma online de vanzare domenii web avand standarde si optiuni destul de bune in comparatie cu marii competitori (SEDO, Flippa, Afternic etc..)

Defapt lansarea acestei platforme a fost intre 2013 – 2014 si pune la dispozitia utilizatorilor cateva optiuni destul de interesante: inchirierea domeniului/websiteului, vanzarea aplicatilor ptr. telefoane mobile, pret fix sau sub forma de licitatie a domeniului, website sau aplicatilor mobile.

Inscrierea este gratuita iar listarea este de asemenea gratuita insa doar ptr. domenile web.Daca se doreste listarea uni website sau aplicatii trebuie platita o taxa.

Poti ajusta pretul produsului digital pe care il vinzi in orice moment sau edita anuntul cu noi informatii aparute pe parcurs.

Cu 30 zile in urma erau doar cateva zeci de mii de domenii/websiteuri listate acum sunt peste 300.000 dovada ca cei de la Interbetween.com nu pierd vremea si incearca sa fie cat mai aproape de marii competitori.

Pozitiv: parcarea domenilor la  Interbetween.com un template atractiv si usor de folosit mai ales ptr. potentialul cumparator al produsului listat de catre vanzator.

Negativ: poate faptul ca trebuie sa platesti ptr. anumite tipuri de listari dar orice companie trebuie sa produca si bani.

Per ansamblu recomandam aceasta platforma online ptr. websiteuri, domenii web sau aplicatii mobile.