BrandBucket.com – domenii brandabile

O companie foarte cunoscuta in domain names business BrandBucket.com ce promoveaza spre vanzare domenii brandabile diferite nise: arta, internet, sport, turism etc. ce pot avea un impact mare pentru companiile ce doresc un astefel de domeniu care sa se potriveasca /satisfaca cerintele lor.

Nu poti spune ca este un sute de licitatii online, domenile listate sunt alese cu grija (in ultima perioada procesul de selectie s-a marit considerabil la aproape 30 de zile) de catre specialistii BrandBucket.

Domenile ce sunt selectate primesc un pret recomandat respectivului domeniu ce va fi pus la vanzare. Pretul recomandat poate fi modificat de catre detinator (proprietarul domeniului) dar nu poate fi mai mare decat cu aprox 20 % fata de pretul recomandat. Listarea efectiva a unui domeniu web acceptat costa 10 $ (plata PayPal) sau poti vota cateva domenii ce sunt deja listate si primesti creditul echivalent a 10 $.DNS – ul domeniului acceptat trebuie setat astfel: ns1.brandbucket.com & ns2.brandbucket.com certificand astfel ca esti proprietarul respectivului domeniu web.Logo -ul domeniului tau acceptat este realizat printr-un concurs privat sau chiar de catre echipa BrandBucket.com.

Comisionul de vanzare a celor de la BrandBucket este de 30 % un pic cam mare dar tinând cont de expunerea si clientii pe care ii are compania poti spune ca este acceptabil.

De mentionat ca in cazul in care domeniul listat (acceptat) de catre BrandBucket este vandut de catre tine pe alta platforma trebuie adus la cunostinta staff-ului BrandBucket si esti obligat sa platesti coisionul de 30 % din pretul de listare.

Recomandam cu incredere BrandBucket.com insa atentie la detalii, cititi cu atentie Politica de Confidentialitate si Reguli de Utilizare a platformei.