Webmasterpark.net, Forum-Hilfe.de, Ayom.com und Abakus-Internet-Marketing.de

“Mărșăluim” nemțește si va punem pe “tavã” patru din cele mai cumoscute si apreciate forumuri din Germania, forumuri destinate exclusiv pasionatilor de internet incapand cu subiecte legate de afiliere, promovare (SEO/SEM), hosting si terminand cu vanzarea de site-uri si domenii web.

Aveti de unde alege, cum se spune “avem di toate” si chiar au, poti gasi sau posta un job daca vrei sa lucrezi in Deutschland sau doar sfaturi pentru ceea ce te intereseaza. Limbaje de programare (C++, Pearl, HTML, PHP, Phyton etc..) unde este cel mai bun hosting, tehnici de promovare care sunt cei mai buni afiliati – regula este una foarte simpla pentru a avea acces la aceste informatii – un cont nou si multa, multa decenta in comunicare cu ceilalti membrii.Am subliniat multa decenta fiindca astfel nu ai ce cauta pe aceste forumuri daca incalci si cea mai mica regula a forumurilor mai ales Forum-Hilfe.de si Ayom.com probabil si Abakus-Internet-Marketing.de dar Webmasterpark.net este un pic mai ingaduitor si recomandam acest forum mai ales d.p.d.v al celor pasionati de domaining celelalalte abordand mai putin acest subiect al vanzarii sau cumpararii de domenii web.

Abakus-Internet-Marketing.de poate fi considerat fratele mai mic (sau mai mare daca doriti) al SEOpedia.ro, la fel cum si celelalte is gasesc fiecare un corespondent un forum din Romania. Practic cei 4 mari din Germania sunt echivalent al celor 4 mari din Romania: Softpedia.ro/Forum-Hilfe.de, Arenaweb.ro/Ayom.com, Abakus-Internet-Marketing.de/SEOpedia.ro, PHPRomania.net/Webmasterpark.net.

Pentru a nu pierede timpul si a afla cum gandesc, pun in aplicare o afacere online si au grija de ea nu ezitati si faceti un cont pe aceste forumuri si totul o sa mearga ceas!