Hostinger.ro – hosting GRATUIT

Hostinger.ro – o companie nou aparuta inregistrata in Cipru avand sucursale in Romania, Rusia, Grecia, Ungaria etc.. vine cu un concept nou: hosting gratuit – 2GB spatiu, 100 GB trafic lunar, PHP si MySQL plus site builder.

O solutie avantajoasa pentru cei care au un blog personal, un site de prezentare (photo, pizza, design)  – gratuit si fara reclame ascunse Hostinger.ro pune la dispozitia clientilor sãi ceva inedit: Site Builder

Site Builder este oferit de catre compania Zyro prin intermediul Hostinger.ro, cu templat-uri prestabilite (aprox. 120) ce pot fi modificate dupa bunul plac de catre beneficiarul hostingului. Poti modifica/adauga: poze, text, iframe, coduri HTML adauga promovare pe retele de socializare etc.

Daca nu iti plac templaturile oferite de Zyro sau iti este prea greu sa muncesti cei de la Hostinger iti pun la dispozitie si incarcarea de platforme prestabilite: WordPress, Joomla, E-commerce, PrestaShop, PhpBB sau chiar scripturi de live chat sau site de prezentari.

O alta particularitate a hostingului oferit de Hostinger.ro este aceea ca nu ai limita de adaugare domenii web pe un cont -poti adauga un domeniu spre hostare la fiecare 24H un avantaj foarte mare tinând cont ca anumite firme pentru 1-2 euro/lunar ai limitare de adaugare domenii web per cont.

Adrese de email pentru fiecare domeniu web, domenii parcate, domenii aditionale, subdomenii sunt iarasi cateva din avantajele pe care le ofera cei de la Hostinger.ro si nu punem la indoiala calitatea servicilor oferite de acestia.

Indieferent ca optezi pentru un plan gratuit sau cu plata, recomandam Hostinger.ro ca solutie de hosting pe piata româneascã!