Arabs.com sau Freedom of Speech is a Human Right

Intr-un articol anterior v-am prezentat, oferit informatii despre FMA si domnia sa Thunayan Khalid AL-Ghanim, despre proiectul de suflet al dansului Arabs.com .

Nascut dintr-o necesitate in lumea de azi pentru a oferii sansa fiecaruia de a se exprima liber portalul/forumul Arabs.com se distinge prin subiectele abordate unele chiar delicate ale Orientului Mijlociu.

Lansat pe 3 May 2011 de ziua Libertatii presei UNESCOArabs.com este dedicat libertății de exprimare și a diversității de voci care alcătuiesc regiunea eterogena a Orientului Mijlociu și Africa de Nord. Site-ul isi propune sa fie un spațiu liber de a publica articole și observații de oameni ce alcatuiesc/fac parte din tarile ce alcatuiesc aceatsa regiune, precum și impatimitii de afaceri avizati, interesati de regiune,în promovarea dialogului obiectiv și promovarea înțelegerii între participanți și membri.

Arabs.com invită publicul larg oamnei de rând, cadre universitare, jurnaliști și profesioniști din întreaga lume de a se inregistra pe site-ul Arabs.com indifernet de origine sau religie.

La lansarea forumului Arabs.com Dl. AL-Ghanim a declarat: “Suntem incantati de a lansa Arabs.com și de a oferi o platformă deschisă pluralista catre jurnaliști profesioniști, bloggeri, cetățeni, studenți, ONG-uri și oricine din publicului larg, care aspiră să contribuie cu articole din lumea arabã. Scopul nostru este de a oferi un spectru larg de informații și opinii, care va permite vizitatorilor și utilizatorilor noștri de a găsi informații complete cu privire la regiunea araba si africana într-un singur loc și că la rândul său îi va ajuta la imbogatirea cunoștințelor despre lucruri care îi interesează “.

Va mai putem spune ca forumul Arabs.com are peste 11.000 de membrii inregistrari, inscriere gratuita iar siteul fiind oferit spre publicul larg in limba araba si engleza.