Thunayan Khalid AL-Ghanim sau ELEQUA

Thunayan Khalid AL-Ghanim este fondator si CEO al Future Media Architects (FMA.com) cunoscut si sub numele  ” artist al domenilor web “, el este forța inovatoare din spatele FMA si Arabs.com. In vârstã de 40 de ani Thunayan Khalid AL-Ghanim s-a nascut in Kuweit, astazi este rezident in Ibiza si a studiat pictura la Universitatea Americana din Washington US

mask    face2   paint

Detine unul dintre cele mai mari portofolii de domenii web din lume (dupa unele estimari 140.000 altele spun ca 120.000) cu o valoare estimata la 3 miliarde $ toate sub umbrela FMA.com. Dintre numele de domenii web cele mai cunoscute si totodata ravnite de multi enumeram: Media.com, KIWI.com, Jade.com, MultiMedia.com, Music.TV, FM.com, i.Net, Mr.com, Innovation.com, MordernArt.com, Say.com, BIT.com sau website-uri: MP3.tv, OXIDE.com, AI.com.

Un loc aparte in viata domnului Thunayan Khalid AL-Ghanim il ocupa Arabs.com un forum special lansat in 2011 pe 3 mai de ziua UNESCO a zilei Presei Libere, o platforma gratuita pe care oamenii din Orientul Mijlociu isi pot exprima liber opinile.

De curand Thunayan Khalid AL-Ghanim (cei apropiati/cunoscuti il cunosc si sub nickname ELEQUA) a participat la conferinta Namescon 2015 si a sustinut un speach in fata audientei despre domain name business.

Multumim domniei sale Thunayan Khalid AL-Ghanim pentru amabilitatea de a scrie acest articol si speram cat de curand ca va acorda un interviu pentru Internetul.com, un cuvant adresat domainerilor din Romania.

*articolul si fotografiile au fost publicate cu acordul Thunayan Khalid AL-Ghanim