Rick Schwartz se bucura de viata!

THE KING (Domain King) sau THE FATHER (Webfather), tatal tuturor domainerilor din cadrul acestui business a inceput cariera/ afacerea inca de la inceputul anilor ’90 achizitionand domenii pas cu pas si domenii web bune astfel incat in anul 1999 detinea aprox. 3000 de domenii. In vremurile acelea nu exista Google, Facebook sau Twitter (o retea de socializare cunoscuta) iar pretul mediu de cumparare a unui domeniu era de 100 $. Inventata de americani intial in scopuri militare , odata cu deschiderea catre public larg au inflorit peste noapte companii, afaceri personale s.a.m.d.

Rick Schwartz este unul dintre acestia care a intuit in internet o posibilitate de a-si rotunji veniturile dar si a pune pasiune in ceea ce face aducandu-i peste ani satisfactie profesionala si materiala.

Cateva din vanzarile de domenii web de succes realizate de Rick Schwartz enumeram: Men.com – 1.3 mil $ (2013), Candy.com – 3.3 mil $ (2009), iReport.com – 750.000 $ (2008), TokyoHotels.com – 200.000 $ (2007), si lista ar putea continua.

O somitate in aceasta bransa Rick Schwartz este si initiatorul mai multor asociatii ale domainerilor sau organizarii de conferinte pe aceasta tema cea mai importanta fiind T.R.A.F.F.I.C cel mai mare organizator de evenimente/conferinte in materie de tot ce tine in domain business totodata C.E.O si fondator T.R.A.F.F.I.C. Evenimentele/Conferintele se organizeaza cu precadere in U.S.A dar si in Australia sau Europa cum a fost anul trecut la Amsterdam. Speram cat mai curand organizarea de catre T.R.A.F.F.I.C si in Romania a unui asemnea eveniment de amploare

In scurta conversatie purtata cu domnia sa ne-a adus la cunostinta si citez “I am retired and enjoying life!” ceea ce va dorim si noi, sa va bucurati de viata fiindca meritati si dobandita cu ani grei de munca.

*articolul a fost realizat cu acordul domniei sale Rick Schwartz