Despre FMA.com (Future Media Architects)

O companie privata fondata in 2002 si care detine aprox. 140.000 de domenii web. Future Media Architects detine domenii celebre exemplificator fiind: Multimedia.com, i.net, IBIZA.com, Party.com, dotParis.com, NewYear.com, mp3.tv etc. Conoscut este faptul ca in principiu FMA.com nu isi vinde din domenile sale totusi unele sunt listate (sau cel putin parcate) pe Domainnamesales.com. Anul trecut aprox in luna noiembrie peste 100.00 de domenii detinute de FMA au fost transferate catre Insulele Cayman catre registrar Uniregistry.com detinut de Frank Schilling – un proces laborios d.p.d.v tehnic.

FMA.com sustine cauze de caritate pentru Crucea Rosie, UNICEF si Habitat.org iar de curand o cauza nobila prin intermediul forumului Arabs.com destinat (dar nu in exclusivitate) natiunilor arabe si a exprimarii libere de idei cum si spune sloganul “Freedom of speech is a human right” si putem spune ca este copilul de suflet al celui ce detine FMA.com.Un articol despre Arabs.com il veti gasi si pe Internetul.com

Nu cunostem in detaliu intentile companiei FMA.com pe viitor dar daca apar noutati o sa va tinem la curent si speram ca v-am facut cel putin curiosi si va aducem informatii despre marile nume din domain name business.

Cu stima,

Internetul.com

* articol publicat cu acordul FMA.com