1and1.com Promotie inregistrare domenii web

1and1.com este unul dintre cei mai mari registrari si siguri (vezi articol sectiunea registrar). Ofera pe parcursul unui an calendaristic anumite promotii: inregistrare domeniu web, hosting, email sau webdesign.

Va punem la dispozitie promotia pentru inregistrarea unui domeniu web valabile pentru un cot creat la 1and1.com – luna februarie. Puteti crea contul inainte sau dupa ce a-ti cautat domeniul respectiv pentru a vedea daca este liber.Contul este verificat de catre cei de la 1and1.com (cel mai probabil primiti un cod de verificare sau link pe adresa de email personala. Recomandarea noastra este sa creati contul intai si sa fie verificat.Atentie insa cand inregistrati domeniul faceti direct pe pagina principala linkul il aveti aici 1and1.com.Inregistrarea poate dura pana la 24H daca vedeti ca tergiveseaza dati un telefon, scrieti un mail etc.

Puteti face si mai multe conturi dar sa fiti atenti datele trebuie sa fie reale si nu exagerati (cititi cu atentie cele specificate).

Promotie:

Ofertele de domeniu se aplica doar pentru primul an de inregistrare!
.com – Primul an de inregistrare este 0.99 dolari, apoi 14.99 dolari / an. Limita 1 .com per client.
.net  –  Primul an de inregistrare este 0.99 dolari, apoi 14.99 dolari / an. Limita 1 .net per client.
.info –  Primul an de inregistrare este 2.99 dolari, apoi 14.99 dolari / an. Limita de 1 per client. (anul trecut era 0.99 si 5 domeniu per cont)
.org  –  Primul an de inregistrare este 6.99 dolari, apoi 14.99 dolari / an. Limita de 5 pe client.
.me  –  Primul an de inregistrare este 9.99 dolari, apoi 19.99 dolari / an. Limita de 5 pe client.
.co    –  Primul an de inregistrare este 9.99 dolari, apoi 29.99 dolari / an. Limita de 5 pe client.