ad5001

The teacher and his class: Adam Dicker

Doresti un profesor in businessul domenilor web: achizitii, vanzare, publicitate, estimari, tendinte atunci exista un singur nume – Adam Dicker

Fondator al DNForum.com, DNFCollege.com colaborator la DomainSherpa.com , T.R.A.F.F.I.C. etc.., membru marcant al comunitatii domainerilor Adam Dicker si-a inceput activitatea in acest business la inceputul anilor ’90 fiind atras de fascinatia domenilor web cautand si inovand in acest business  –  domenii web de-a lungul anilor.

Detinator al unui portfoliu de aprox. 40.000 de domenii web realizat pe parcursul anilor cateva exemple fiind: Planets.com, Avatars.com, Voiceoverip.com, Mimes.com, Witchcraft.com etc.. precum si vanzari de ordinul a 7 cifre.

Datorita realizarilor personale  ale domniei sale  prin vanzarea sau cumpararea de domenii web i-a permis sa creeze un forum care este cel mai mare si cunoscut in bransa – DNForum (2003), a infintat o scoala (colegiu) ptr. incepatori in tainele internetului in special ce tine de domenii web DNFCollege.

DNForum.com – cu peste 250.000 de membrii si totalizand aprox. 2 mil. de postari este destinat atit incepatorilor cat si avansatilor/expertilor devenind astfel cel ai mare forum de specialitate din lume. In 2006, 2007, 2008, 2009, and 2010 DNForum.com a primit premiulName Intelligence Awardpentru cea mai prestigioasa comunitatea online pentru a cumpara, vinde, și discutii despre domenii web.

DNFCollege.com a luat fiinta in 2011  si a inceput intial cu 147 de membrii un mic grup destinat investitorilor in domenii web si ajutandu-i sa cunoasca tehnici de negociere cu privire la vanzarea acestora oferind astfel o noua perspectiva, un mod de a imbunatati legal veniturile personale ale fiecaruia. In fiecare an apar noi membrii noi oportunitati iar Adam Dicker ii invata tainele acestui business impartasind astfel si altora din experienta personala.

Adam Dicker este un ambasador si cunoscut speaker in cadrul conferintelor T.R.A.F.F.I.C. (lider al conferintelor pe tema domenilor web) fiind recompensat datorita contribuitiei domniei sale de-a  lungul timpului cu distinctia  Domainer Hall of Fame in 2011 iar in 2007 a fost acreditat/nominalizat de catre Logistik Labs printre primi 20 de oameni, cei mai influenti in domain name business.

Atnci cand ai nevoie de un sfat poti sa te bazezi pe profesorul Adam Dicker si pe aceasta cale ii multumim ptr. amabiltatea de a avea acceptul domniei sale de a realiza acest articol si de a ne acorda in exclusivitatea un interviu ptr. Internetul.com in zilele ce vor urma, interviu destinat in special ptr. comunitatea celor care sunt implicati mai mult sau mai putin in domain name business din Romania.

Thank you Adam Dicker !

* articol si foto realizat cu acordul lui Adam Dicker 

 

 

 

 

 
Stiri de ultima ora * Carti online