Onlydomains.com

Grafica noua (ianuarie 2015) este bestiala si usor de folosit si cum spune sloganul “It’s more than just a domain”: inregistrare domenii, hosting, numere de telefon,birouri virtuale, inregistrare marci sau gratuitati.OnlyDomains.com are preturi accesibile la majoritatea extensilor web si ofera posbilitatea de a cauta una sau mai multe extensii (bulk), punand la dispozitia unui domainer peste 1000 de extensii.

Cumpara un domeniu sau orice alt serviciu oferit de OnlyDomains.com si vei fi uimit de panoul personal poti spune ca te pierzi in el la cate optiuni ai, dar in sensul bun al cuvantului.Compania este din Noua Zeelanda dar asta nu imipiedica cu nimic sa ai parte de suport tehnic 24/7 iar daca este o problema majora te suna chiar cei de la suport.

Cateva din preturile afisate la inregistrarea unui domeniu web: 8.99 $ – .com, 8.99 $ – .net, 8.99 $ – .eu, 8.99 $ – .org, 28.99 $ – .co  etc..

Recomandam cu incredere OnlyDomains.com ca si registrar da r si furnizor de alte servicii si urmariti cu atentie promotile oferite pot fi chiar gratuite la inregistrarea unui domeniu web.