Seopedia.ro

Forum Seopedia.ro un forum destinat expertilor in promovare unui site si nu numai: SEO oofline/online, publicitate, folosirea corespunzatoare a retelelor de socializare etc.. O comunitate “inchisa” (in 2013 a fost redeschisa inscrierilor de noi membrii).Cu siguranta Seopedia este cel mai cunoscut forum in acest domeniu al promovarii dar exista categorii in care poti intreba despre ce domenii sa cumperi, cum sa le vinzi sau probleme si sfaturi despre hosting, despre webdesign etc..

Din pacate cum in 2013 a fost redeschis in a te inregistra pe forum, a dus la o abundenta de utilizatori dubiosi asa zisi experti ( a nu se intelege gresit  – incepatori in ale internetului) doar persoane care nu au nimic de a face cu industria internetului activitatea rezumandu-se la a comenta fara rost la diferite posturi adaugate de alti membrii ai comunitatii.

Totusi per ansamblu este un forum pe care poti gasi sprijin din partea comunitatii Seopedia (profesionala) in diverse categorii: optimizare si motoarele de cautare, hosting, marketing, programare, webdesign sau oferte vanzare/cumparare siteuri si domenii web.

Seopedia.ro are si un sistem de rating personal pe care il primiti din partea altor utilizatori acesta permitandu-va anumite categorii unde este necasar sa ai un rating pozitiv ex: sectiunea The Marketplace unde trebuie sa ai min. 30 posturi si rating pozitiv pentru a adauga un anunt de vanzare/cumparare.

Recomandam sa va faceti un cont pe SeoPedia.ro va poate ajuta in afacerea online pe care o detineti insa atentie mare la utilizatorii dubiosi ai forumului puteti primi rating negativ si implicit banare sau imposibilitatea de a mai deschide subiecte noi pe forum.